Stor gyllene frälsarkrans till våra medlemmar

Vi har många medlemmar som förstår att vi måste låsa efter oss. Både bommen och grindar till bryggor och grinden till uppläggningsplatsen ska låsas och de flesta av våra medlemmar vet om det och låser. Även om det bara ett snabbt besök för att skruva fast en pump eller justera stöttor så behöver grinden låsas.

Men vi har medlemmar som slarvar. Idag var jag själv förbi uppläggningsplatsen på väg till hamnen och grinden var olåst. Inga problem, det var snabbt gjort att svänga upp och låsa grinden, jag hoppas att den svarta Audin och den mörkblå Volvo hade nycklar så de tog sig ut! Efter ett besök i hamnen så åkte jag tillbaka en kvart senare. Och då var grinden åter fullt öppen!

Om du åker genom grinden på uppläggningsplatsen, så ska du stanna och låsa igen efter genomfart. Vi har frekventa stölder på Gålö nu och grinden är det enda skydd vi har från att någon tar med sig större saker från uppläggningsplatsen. Den stoppar inte allt men den gör skillnad. Det är inte säkert att just du är orsak till stölder om du lämnar grinden olåst men det finns en risk att just Du har underlättat en stöld.

Men åter till det positiva – vi har många medlemmar som verkligen låser efter sig. En stor gyllene frälsarkrans till er!